Frisørene

 
Randi.JPG

Randi K. Gjerde - Grunnlegger av Hair Seven / Hair Aker Brygge.

Randi etablerte Hair Aker Brygge i 1986, og er et velkjent ansikt på Aker Brygge som nå har 40 års erfaring i faget. Randi jobber effektivt, og er en trygg og erfaren frisør, som primært jobber med damer. 
Time hos Randi bestiller du over telefon, eller ved å komme innom salongen.

 
Anita.JPG

Anita H. N. Larsen / Selvstendig frisør hos Hair Aker Brygge.

Anita er en dyktig og rutinert dame- og herrefrisør med over 30 års erfaring i bransjen. Hun har også jobbet seks år som teknisk konsulent for L'Oréal, hvor hun bl.a. holdt opplæring og kurs for frisørsalonger over hele landet.
Anita har vært tilknyttet Hair Aker Brygge siden oppstarten i 1986.
I 2005 startet Anita eget firma, og leier arbeidsplass hos Hair Aker Brygge.
Håret ditt er i trygge hender med Anita!

 
Line.JPG
 

Line H. Kleppe / Eier og daglig leder hos Hair Aker Brygge.

Line startet som lærling hos Hair Aker Brygge i august 2005, tok svennebrevet i juni 2007, og jobber nå som frisør og daglig leder i salongen. Frisørfaglig jobber Line med både damer og menn, og er en allsidig, effektiv og dyktig frisør med mer enn 13 års fartstid i faget.

Linn Skretting / Ansatt hos Hair Aker Brygge

Linn startet hos Hair Aker Brygge i Desember 2018. Hun startet som lærling i 2007, og tok svennebrevet som damefrisør i 2010. Linn er den eneste av frisørene i salongen som er sertifisert Hairtalk frisør, hvilket gjør at vi nå kan utvide behandlingstilbudet vårt med Hairtalk extensions. I tillegg har hun kurs som fargespesialist i Wella, diverse kurs i oppsett og fletting, samtidig som hun er meget dyktig på herreklipp.