Behandlinger

 

Klipp

Hos oss kan du få en helt ny frisyre, eller bare stusse håret. Vi hjelper deg å finne en frisyre du kler og som du vil trives med. En klipp hos oss innebærer alltid vask, klipp og føn/styling.


Farge

En kjemisk behandling som kan dekke grått hår 100%. Vi bruker farger fra Wella, som vi mener er de fargene med best dekkevne på markedet.


 
 

striper

Striper kan lages med bleking og/eller farge for å lage spill og skape liv i håret. Foliestriper og frihåndsteknikk er våre mest brukte teknikker.

AIRTOUCH

Airtouch er en stripemetode der man bruker fønere til å blåse ut det man ikke striper. På den måten blir overgangen fra det mørke i bunn og det lyse i lengdene helt sømløs, og fordi man bruker folie vil man få kalde og lyse striper. Toning er inkludert i prisen på airtouch.

Balayage

Balayage er en frihåndsteknikk der man maler på håret, for å gi det en en sunkissed look, med naturlig lysning. Man bruker ofte balayage om man ønsker en ombre.

Foilayage

Her legger man stripene på samme måte som med balayage, men pakker de inn i folie for maksimal lysning. Optimalt om man ønsker kaldere striper enn ved balayage


 
 

 

minicolor

En semidekkende farge som ikke trekker helt inn i hårstrået, og dermed ikke har full dekkevne. Tilfører håret både farge og glans. Vi tilbyr minicolorasjon fra Wella og Redken. Redken sin Color Camo er spesielt godt egnet for menn.

 
 

 

hårpleie

Kurbehandling tilpasset deg og ditt hår. Et skadet hårstrå trenger både proteiner og fuktighet for å kunne gjennoppbygges. Vi har behandlingen du trenger.

 

 

Vipper og bryn

Vi både farger og former bryn, samt farging av vipper.