image1.JPG
 

Om oss

Hair Aker Brygge er en veletablert, frittstående frisørsalong med sentral beliggenhet på Aker Brygge i Oslo. Salongen ble etablert av Randi Gjerde i april 1986, fire måneder før Aker Brygge offisielt ble åpnet. Salongen som da het Hair Seven var bryggas første leietaker, og er sammen med Louise (tidligere DS Louise) eneste leietaker som har holdt stand siden 1986. I 2016 feiret vi 30 år på Aker Brygge! Salongen åpnet først i Verkstedhallen, flyttet videre til Holmensgate før vi i 2004 flyttet til Filipstad brygge 1B , hvor vi fortsatt befinner oss den dag i dag.

Hos Hair Aker Brygge vil du merke at det er mye latter og glede. Vi fokuserer på en positiv og avslappet atmosfære. Med godt håndverk og yrkesstolthet vil vi gjøre vårt beste for at du skal få en hyggelig opplevelse i vår salong. Gjennom mange års drift og erfaring har vi opparbeidet oss solid kunnskap om hår, fargelære og hårpleie, slik at du som kunde er i de tryggeste hender.

Hair Aker Brygge er en tidseffektiv salong, noe som passer godt i travle forretningsmiljøer, slik som på Aker Brygge. Der 'tid er penger', er vi opptatt av å kunne levere effektivt, uten at det går på bekostning av vårt håndverk.

Vårt team består av høyt kvalifiserte, fagutdannete frisører med lang erfaring.

Kom gjerne innom for personlig veiledning.